Over ons

Onze Geschiedenis

Frohmann story in Antwerpen

Sinds 1948, toen Armand Frohmann de zaak oprichtte in het hart van het diamantcentrum Antwerpen, staan onze merken en producten bekend voor hun uitmuntende kwaliteit. De juwelen combineren de traditionele ambacht met een creatieve en persoonlijke toets met unieke sieraden als resultaat.  

Bij Christies & Sotheby’s vindt men stukken terug  uit de collectie die wereldwijd geprezen worden voor hun hoogstaande kwaliteit en precisiewerk; we hebben de eer om tal van koninklijke families wereldwijd bij onze klanten te kunnen tellen. 

In 2005 werd Frohmann overgekocht door Group Finkelstein ( est . 1896  ) dat met zijn internationale reputatie onder andere instaat voor de unieke kwaliteit van de puurste diamanten, zowel ruw als geslepen. 

Vandaag wordt Frohmann geleid door de zoon, Philippe Finkelstein die met zijn hoogstaande kennis van de ambacht een innovatieve toets in het merk dat tot op heden ongezien was. 

Onze Filosofie

Merken als Piaget, Cartier en Baume & Mercier vertrouwen Frohmann sinds decenia voor de unieke distributie van hun uurwerken. Philippe heeft onlangs ook het vertrouwen van Chanel gewonnen; we nodigen u graag uit om deze collectie te komen bewonderen in onze winkel in Antwerpen.

Prestige en respect van het traditionele ambacht zijn de rode draad die bij onze huis-creaties start en doorgetrokken wordt in onze aangeboden collecties en onze service. 

Technologisch blijven we up to date en zeer allert als het op design en ontwikkeling aankomt, maar de vervaardiging van de stukken gebeurt nog steeds op traditionele wijze teneinde u stukken van de hoogste kwaliteit te garanderen. 

Onze Producten

 

Voor onze sieraden kan u rekenen op de jarenlange kennis en ervaring van Philippe Finkelstein en Charles Gaertner die iedere steen en ieder element met eer en respect van de traditie weten te vervaardigen tot de meest prestigieuze stukken. 

Passie voor uurwerken zit sinds 7 generaties, of 1790 in het bloed in de familie Finkelstein. Philippe heeft van kindsaf een passie voor uurwerken die hij heeft weten om te zetten in een kennis van zaken die u nergens anders ter wereld gaat vinden. U kan bij hem terecht voor vragen over oude juwelen en informatie over de uurwerken van morgen; nergens anders gaat u op zo’n know-how en professionalisme uitkomen. 

Onze Boutique

De winkel combineert prestige en discretie. We ontvangen u graag op afspraak zodat we ongestoord al onze tijd en kennis aan u kunnen bieden. 

Maar als u in de buurt bent van het kloppende hart van Antwerpen, spring dan zeker even binnen, ons team staat u steeds graag te woord. 


All Rights Reserved ©Frohmann Frères 2015

Tel: +32 3 231 16 43

Brought to you by Comcilium